УКР РУС

Ринський: В 2016 році на "Арені Львів" відбуватимуться матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, УПЛ і Кубку України

4 березня 2016 Читать на русском

Директор "Арени Львів" Денис Ринський під час прес-конференції щодо підсумків 2015 року поділився планами і на 2016 рік.

"Щодо планів на подальший період, то перш за все ми акцентуватимемо увагу на футболі. Зокрема, це матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Української Прем'єр-ліги та Кубку України.

Ми раді, що з нами продовжує співпрацювати "Шахтар", і нам від цього комфортно. Крім того, "Карпати" уклали договір на 5 поєдинків, що також не може не тішити.

Додам, що ми хочемо розвивати і жіночий футбол: на "Аренів Львів" відбуться матчі за участю жіночої збірної України - 8 квітня українки прийматимуть Албанію та 7 червня до Львова завітає Греція.

Щодо виставкових товариських матчів, то 22 травня відбудеться гра "Олег Лужний запрошує друзів до Львова", в якій повинні взяти участь живі легенди київського "Динамо" та лондонського "Арсенала". Також на 15 травня запланований товариський матч ветеранів України та Польщі під назвою "Орли Гурського", а 3 липня пройде фінал дитячого турніру ДЮФЛУ", - розповів Ринський.

"Арена Львів" не мала відношення до спекуляцій навколо матчу Україна - Словенія, - Ринський