УКР РУС

Римляни в драматичному матчі пробиваються в Лігу чемпіонів. "Наполі" - "Лаціо" - 2:4

31 травня 2015 Читать на русском

"Лаціо" переміг на "Сан Паоло" і зайняв третю сходинку Серії А, яка дозволяє пробитися в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

"Лаціо" після поразки від "Роми" не тільки втратив шанс пробитись напряму в Лігу чемпіонів, а й добряче ускладнив собі життя, адже якщо сьогодні не вдалося б зіграти бодай унічию, то можна було взагалі пролетіти повз найпрестижніший клубний турнір.

"Наполі" перед матчем відставав від "орлів" на три бали і мав гіршу різницю забитих та пропущених, а оскільки в Італії рахують очні зустрічі, то команді Бенітеса вистачало просто перемогти, адже перша гра на "Олімпіко" завершилась з рахунком 1:1.

Після практично вбитої інтриги у першого тайму, в другій половині зустрічі команди подарували справжню драму. До того часу неаполітанці вже горіли 0:2 і потрібно було забивати тричі. Завдання, здавалось майже нереальним, але "Наполі" видав фантастичний початок другої 45-хвилинки і Ігуаїну вдалося протягом 9 хвилин оформити дубль. Далі - більше. Минуло зовсім трохи як арбітр уже призначив сумнівний пенальті у ворота "орлів", але цього разу Гонсало виступив у ролі антигероя, запустивши шкіряного з точки на трибуни. Додамо, що в цей час команди після вилучення Гуляма та Пароло грали 10 проти 10. У "Наполі" й надалі залишалась перевага та хороші шанси на третій гол, однак все перекреслив Оназі. Гамшік зіграв у підкаті, але вийшло не найкраще - пас на Оназі який пробив у кут воріт. Добив пораненого звіра Клозе, який ударом головою забив четвертий м'яч і зняв усі питання в цьому протистоянні.

Онлайн-трансляція матчу.

"Наполі" - "Лаціо" - 2:4

Голи: Ігуаїн, 55, 64 - Пароло, 33, Кандрева, 46, Оназі, 85, Клозе, 92

Вилучення: Гулям, 71 - Пароло, 62

На 76 хвилині Ігуаїн не реалізував пенальті