УКР РУС

Римляни удев'ятьох програють "своєму" Ернанесу. "Лаціо" - "Інтер" - 1:2

10 травня 2015 Читать на русском

Пекельна бійка на "Олімпіко" - "лаціалі" втрачають очки, граючи 11 на 9.

У перші 20 хвилин на полі була фактично одна команда. Не дивно, що свою перевагу "Лаціо" втілив у швидке взяття воріт. Феліпе Андерсон класно розібрався з опонентами на лівому фланзі і знайшов Кандреву в гольовій позиції. Згодом господарі втратили розкішний шанс подвоїти перевагу. Пароло і Клозе завдали двох ударів, але спершу витягнув Хандановіч, а потім Раноккія у польоті вибив м'яч з лінії.

Усе змінилось після вилучення за фол останньої надії центрбека римлян Маурісіу. Як виявилось, це було подвійне покарання. Колишній лідер "Лаціо" Ернанес перехитрив Маркетті ударом зі штрафного. У нерівних складах повною перевагою володів уже "Інтер". Однак був і в команди Піолі шанс вийти вперед: Клозе не зумів реалізувати побачення з Хандановічем. А за декілька хвилин після втраченої нагоди римляни залишились увісьмох польових. Ще один фол останньої надії, і тепер уже пенальті. Беріша, вийшовши на заміну, дав надію "орлам", парирувавши 11-метровий від Ікарді. Та гості свого таки домоглись. Усе той же Ернанес вихід віч-на-віч використав ідеально.

"Лаціо" втрачає шанс випередити "Рому" і залишається з 1-очковим відставанням третім. "Інтер" підбирається до зони Ліги Європи на 2-очкову дистанцію.

"Лаціо" - "Інтер" - 1:2 (1:1)

Голи: Кандрева, 8 - Ернанес, 26, 84

Вилучення: Маурісіу, 24, Маркетті, 61

Нереалізоване пенальті: Ікарді, 64