УКР РУС

Ріісе про матч Ліверпуль – Манчестер Сіті: Це буде приголомшливе видовище

3 квітня 2018 Читать на русском

Екс-гравець Ліверпуля Йон Арне Ріісе поділився очікуваннями напередодні матчів 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Ліверпулем та Манчестер Сіті.

Колишій гравець Ліверпуля Йон Арне Ріісе вважає, що Манчестер Сіті треба подумати над тим, щоб "здивувати" "червоних" у майбутньому матчі, повідомляє ВВС.

Ліверпуль – Манчестер Сіті: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

"Це буде приголомшливе видовище. Я збираюся бути на стадіоні на обох матчах. Це буде не просто матч двох топових команд, вони ще й давні принципові суперники в АПЛ. Це збільшить напруження .

Тиск на Ман Сіті колосальний. «Містяни» грають в приголомшливий футбол, і ще на початку сезону експерти ставили на перемогу МС в Лізі чемпіонів. Однак, часом, щоб завоювати титул, потрібно змінити себе. Очевидно, Ман Сіті може отримають більше дивідендів, якщо якось перебудують гру, здивують Ліверпуль.

Переживати я, звісно, буду за "червоних". Гравці Ліверпуля розуміють важливість поєдинку. Команда Клоппа точно не відмовиться від атакуючої тактики. Головне, щоб всі були в формі. Склад у Ліверпуля, особливо якщо говорити про форварда і атакуючих півзахисників, поза конкуренцією", – сказав Ріісе.