УКР РУС

Рибка: Я не сиджу без діла

7 вересня 2011 Читать на русском

Перед зустріччю 9-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Волинню" своєю думкою про команду суперників і припущеннями про можливі складнощі під час гри поділився голкіпер "гірників" Олександр Рибка.

- Шахтар - найкраща команда країни на сьогоднішній день, але "Волинь"теж не промах, показує хороший футбол. Чи зможе суперник перешкодити "гірникам" виграти?
- Думаю, для нас у цій грі будуть небезпечними саме стандартні положення, адже команда підібрана з рослих гравців, які дуже люблять верхові передачі. Тренер намагається зробити так, щоб вони грали нижче, але висота - це їхній козир. Будемо намагатися не допускати помилок і не давати супернику навіть можливості створити небезпечну для нас ситуацію, нейтралізувати всі їхні випади.

- Зараз у турнірній таблиці донецька команда знаходиться на другому місці. По-твоєму, це якось підштовхне футболістів, допоможе показати хорошу гру?
- Ми в кожному матчі намагаємося викластися максимально. Тренер і президент вимагають, щоб ми завжди показували хорошу гру, тому будемо робити все, що в наших силах.

- Ти особисто підготувався до гри?
- Щоб футболіст був готовий до гри, він повинен тренуватися. Я не сиджу без діла, а працюю і в Донецьку, і під час зборів, тому, думаю, проблем не буде.