УКР РУС

Рибка вирішив розірвати контракт з Карабюкспором

9 червня 2018 Читать на русском

Колишній голкіпер збірної України Олександр Рибка розповів, чому покидає турецький Карабюкспор.

"Багато в турнірній долі Карабюкспора було визначено ще в першій частині чемпіонату. Десь взимку на зборах стало зрозуміло, що шансів залишитися в Суперлізі у нас майже не залишилось.

Прописані умови в контракті перестали виконуватися. Угода діє ще рік, але оскільки є великі заборгованості, прийняв рішення розірвати контракт і 20 червня я стану вільним агентом. На жаль, клуб поступив некрасиво, тому в Карабюкспорі я виступати більше не буду. Грати за "дякую" більше не хочеться.

Карабюкспор Кравченка, Блізніченка та Рибки зазнав 12-ої поразки поспіль

Команда була в зоні вильоту і треба чіплятися за найменші шанси, щоб не вилетіти. Раніше в кар'єрі з такими ситуаціями не стикався. Звичайно, було неприємно. Але в підсумку я теж виявився учасником того, що команда вилетіла в першу лігу.

Трансферне вікно зараз тільки відкривається, тому буду підшукувати варіанти подальшого працевлаштування. Певна зацікавленість є від кількох клубів, з тієї ж Туреччини. Поки контактів не було. Та й в більшій мірі хочеться розглядати можливість продовження кар'єри в інших країнах.

Чемпіонат Туреччини досить цікавий. На матчі приходять повні стадіони вболівальників, грають сильні легіонери. Якщо буде варіант продовжити кар'єру в Суперлізі, із задоволенням залишуся", – цитує Рибку Zbirna.com.