УКР РУС

Рібері не боїться погроз Платіні і стоїть на своєму

11 вересня 2014 Читать на русском

Франк Рібері не боїться знаменитого співвітчизника. Попри погрози президента УЄФА Мішеля Платіні півзахисник "Баварії" не має намірів повертатися до збірної Франції.

Нещодавнє рішення футболіста шокувало вболівальників "триколірних". Під час домашнього для "галльських півнів" Чемпіонату Європи Рібері буде лише 33 і у Франції сподівалися, що саме Франк стане лідером збірної під час турніру.

Дехто з журналістів навіть запідозрив футболіста в хитрості. Нібито Рібері не хоче грати в товариських матчах, аби не травмуватися. Адже французи як господарі Євро відбору не проходять і гратимуть лише спаринги. Натомість перед фінальною частиною хавбек може оголосити про повернення в національну команду.

Мішель Платіні тим часом заявив, що такі важливі рішення футболіст в односторонньому порядку ухвалювати не може. І навіть пригрозив дискваліфікацією на 3 матчі Рібері за "Баварію". Однак чергова заява Франка категорична. Рішення остаточне і перегляду не підлягає. Рібері провів за збірну Франції більше вісімдесяти поєдинків, забив шістнадцять голів і став віце-чемпіоном світу в 2006-му році.