УКР РУС

Рібас: Чув про Карпати, коли вони грали у Лізі Європи

11 липня 2017 Читать на русском

Новачок Карпат Себастьян Рібас прокоментував свій перехід у львівський клуб.

"Я перший уругваєць в історії чемпіонатів України? Не знав цього. Уругвайці є у всьому світі, я здивований, що потрапив у таке місце, де я перший. Мене зацікавила така ідея – працювати під керівництвом людей, котрі мають хороший досвід в європейських країнах.

Про Карпати чув раніше. Ім’я команди звучало у той період, коли вони грали у групі Ліги Європи. Пам’ятаю, Карпати потрапили у групу до іспанської Севільї. Крім того, з українського чемпіонату можу назвати Динамо, Шахтар та Металіст, котрі теж добре відомі в Європі.

Для 17-річного хлопця виступати за Інтер це нереально, тим більше, що ще пару тижнів до того я грав у клубі другого дивізіону Уругваю. Кожного дня бачити такі обличчя як Фігу, Камб'ясо, Кордоби, Ібрагімовіча – це мрія.

Добре знав Балотеллі. Ми разом тренувались, грали за дубль міланської команди. Та коли мені було 20 років, переді мною постав вибір, адже я хотів отримувати більше ігрової практики. Тому я пішов з Інтера до французького Діжону, а Маріо залишився там виступати й надалі.

Як такого особистого стилю гри у мене немає. Будь-який забитий м’яч – це один гол. Для мене головне забивати", – цитує Рібаса офіційний сайт Карпат.

Рібас перейшов в Карпати