УКР РУС

Рибалка: "Наполі", як і "Шахтар", дуже добре контролює м'яч

12 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів проти "Наполі".

– Сергію, завтра "Динамо" чекає зустріч з одним з найкращих клубів Італії на даний момент. З яким настроєм підходите до цієї гри?

– Звичайно, на такий матч у нас відповідний настрій. Ми граємо перед своїми вболівальниками у стартовому матчі Ліги чемпіонів. Можу сказати, що настрій у нас позамежний. Постараємося показати хорошу гру і добитися позитивного результату. Позитивний результат для нас – це тільки перемога. На неї і налаштовуємося.

– Ви повернулися після травми тільки в минулому матчі з "Шахтарем". Як почуваєтеся перед завтрашнім поєдинком?

– Зі здоров'ям, слава Богу, все добре – я відновився після травми. З іншого боку, у другому таймі матчу з "Шахтарем" було важкувато. Сподіваюся, буду додавати з кожним днем в плані фізики і мій стан буде тільки покращуватися.

– Напевно команда вже вивчила стиль гри "Наполі". Чим італійська команда особливо небезпечна для вас у завтрашній зустрічі?

– Вони дуже добре контролюють м'яч. Можна сказати, як і "Шахтар". Тренерський штаб акцентував нашу увагу на те, що футболістам "Наполі" не можна давати розвертатися, адже їхні гравці дуже добре відкриваються у вільних зонах. Потрібно не дати їм можливості вільно приймати м'яч. Завтра перед грою буде ще установка, на якій тренерський штаб вкаже нам на те, як саме ми будемо діяти.

– "Наполі" залишив головний форвард – Гонсало Ігуаїн. Як ви вважаєте, це серйозна втрата для клубу?

– Особисто я навіть на цьому і не зациклювався. "Наполі" – дуже хороша команда, в якій багато вправних виконавців. Наприклад, в недавньому матчі чемпіонату Італії вони розгромили "Палермо" з рахунком 3:0. Як бачимо, навіть без Ігуаїна вони добре атакують і багато забивають.

Повторюся, неаполітанці добре контролюють м'яч. До того ж, в їхньому складі є футболісти, які можуть втекти в контратаку. Завтра нам треба буде нав'язати свою гру супернику, щоб ми могли контролювати хід зустрічі. Нам не потрібно нікого боятися, потрібно продемонструвати хорошу гру для наших уболівальників і перемогти.

Матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Наполі" відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри о 21:45. Поєдинок судитиме старий знайомий "Шахтаря". Сергій Ребров напередодні матчу оцінив силу "Наполі", крім того, висловився італійський помічник Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті, давши доволі песимістичний прогноз для "Динамо". На жаль, не зможе допомогти киянам у матчі "Динамо" – "Наполі" основний захисник команди, що отримав ушкодження у грі з "Шахтарем".

Вгадай рахунок матчу "Динамо" – "Наполі" і виграй місячний запас Pepsi!

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях