УКР РУС

Рибалка, Гармаш та Бущан стали переможцями Кубка Дем'яненка

26 грудня 2016 Читать на русском

На базі "Динамо" в Конча-Заспі відбулися фінальні матчі товариського турніру – Кубок Анатолія Дем'яненка.

У складі більшості учасників турніру виступали як колишні, так і теперішні футболісти професійних клубів. Один із учасників, "Catanzaro", був підсилений відразу трьома футболістами "Динамо". І якщо воротар Георгій Бущан та півзахисник Денис Гармаш приєдналися до команди лише на фінальні ігри, то півзахисник Сергій Рибалка захищав кольори столичного колективу протягом усього турніру.

У підсумку, саме голи "динамівців" і стали вирішальними, що дозволило "Catanzaro" виграти почесний кубок. У півфіналі "італійці" перемогли команду REDMOND – 3:1, а Сергій Рибалка та Денис Гармаш забили по одному м'ячу (ще один результативний удар на рахунку колишнього гравця "Шахтаря" Ростислава Русина).

У вирішальному же поєдинку, який пройшов у впертій боротьбі, було здобуто мінімальну перемогу – 1:0 – над фаворитом турніру, "Виноградар-Локо" (із такими футболістами у складі, як колишній динамівець Олександр Романчук, а також колишній гравець "Ворскли" Іван Кривошеєнко). Протягом матчу свою команду неодноразово рятував Георгій Бущан, а єдиний м'яч із пенальті на останніх хвилинах основного часу забив Денис Гармаш.

Таким чином, отримавши заряд позитивних емоцій, "динамівці" мають ще трохи більше двох тижнів, аби відпочити та набратися сил перед зимовими зборами, перший із яких розпочнеться 14 січня.

"Найкращі у 2016 році": оберіть найкращих футбольних персон року в Україні та виграйте цінний приз

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу