УКР РУС

Результати суботніх матчів Прімери. ВІДЕО

7 січня 2012 Читать на русском

Купа боротьби, численна кількість із задоволенням виписаних арбітрами "гірчичників" і як кіт наплакав того, для чого ми тут всі зібрались, - голів.

Такими вийшли стартові матчі Прімери у новому 2012-му році. Початок не приведи Боже, але впевнений, що надалі розженуться хлопці. А наразі, як кажуть у букмекерському середовищі, вийшов повний тотал менше, абсолютний і без шансів на якусь зміну.

Приводи до радощів мають лише гравці сантандарського "Расінга", які здолали оновлену в плані тренерської позиції "Сарагосу". Адже тепер господарі "Росаледи" вилізли із зони вильоту, посунувши туди "Вільярреал". "Сосьєдад" мав шанси забити, особливо на останніх хвилинах, але самовіддана гра голкіпера і центрального захисника Серхіо допомогли "Осасуні" врятуватися. "Леванте" та "Мальорка" обмінялись укольчиками (могли забивати Коне та Нсуе відповідно), та потім зрозуміли, що для перемоги потрібно ризикувати нічиєю, і вирішили заспокоїтись досягнутим пунктом. Хоча "Мальорка" й не проти була вивезти преемогу і ударів більше завдала, але не достатньо, як виявилось.

"Расінг" - "Сарагоса" - 1:0 (1:0)

Гол: Бернардо, 45

"Леванте" - "Мальорка" - 0:0

"Реал Сосьєдад" - "Осасуна" - 0:0