УКР РУС

Результати суботніх матчів 19-го туру Прімери. ВІДЕО

14 січня 2012 Читать на русском

Несподівано багатими на голи стали перші матчі нового туру вищого іспанського дивізіону. "Сарагоса" таки не змогла здобути першу перемогу з жовтня у чемпіонаті.

"Севілья" розчарувала вкотре, вдруге за сезон насухо відігравши з каталонцями. 12-0 - таке співвідношення ударів було за підсумками перших 30 хвилин у матчі "Севільї" та "Еспаньйола", звичайно, з перевагою господарів, однак зовсім небагато пішло у площину воріт. Зате на 32-й хвилині Тьєфі, продавивши останнього захисника господарів, вийшов віч-на-віч з Варасом, та воротар не підвів команду і парирував ногами кулю вбік.

У другому таймі моментів і того поменшало. Перотті красиво закручував в дальній, але не поцілив. А ще один джокер, уже гостей, словак Вайсс подавав з правого флангу так, що м'яч звалився після рикошету від захисника над самісінькою поперечиною.

Мічу забив свій вже 8-ий гол за "Райо" - з подачі з флангу Трасорраса замкнув м'яч ударом з розвороту, спіймавши круголого на льоту. А у другому таймі Трасоррас розіграв стінку з Піті так, що останньому залишалось красиво відправити пакуночок до сітки. "Гранада" спочатку відігралася, а потім влаштувала штурм воріт гостей. який закінчився суперсейвом воротарем "Райо".

У матчі "Сарагоси" вирішальне значення мали стандарти. При невеликій кількості моментів та значній тягомотині в центрі поля команди забивали після кутових. Точніше забивали лише господарі. Адже спочатку з пасу Луїса Гарсії відзначився Ландзаро, а потім подачу з кутового ненароком замкнув новоспечений капітан Хав'єр Паредес. Дані Гуїса вивалювався на 87-й на побачення з купером "Сарагоси", однак той відбив прямолінійний удар впритул. Як не старалася арагонська команда, вирвати перемогу не змогла.

"Сарагоса" - "Хетафе" - 1:1 (1:0)

Голи: Ландзаро, 39 - Паредес, 78 (авт.)

"Гранада" - "Райо Вальєкано" - 1:2 (0:1)

Голи: Ф. Ріко, 87 - Мічу, 26, Піті, 53

Вилучення: Іньїго Лопес, 90

"Севілья" - "Еспаньйол" - 0:0