УКР РУС

Результати 34 туру Серії А: П'ята поспіль перемога Зеєдорфа, Феєрія в Римі. ВІДЕО

19 квітня 2014 Читать на русском

Керівництву "Мілана" варто задуматися, чи шукати заміну своєму голландському спеціалісту влітку. "Россонері" видають феноменальну переможну серію.

У домашніх стінах підопічні Зеєдорфа впевнено розбили "Ліворно". Черговий м'яч на свій рахунок записав Маріо Балотеллі. Ще по разу відзначилися Таарабт та Пацціні. Таким чином міланці святкували вже п'яту перемогу поспіль, і все ще мають шанси потрапити у ЛЄ за підсумками сезону. Для цього необхідно наздогнати "Інтер", який випереджає "россонері" на 5 балів. До слова "нерадзурі" у цьому турі також поповнили свою скарбничку трьома очками, здолавши на виїзді "Парму".

Суперрезультативний поєдинок видали "Лаціо" та "Торіно". "Бики" ледь не повторили феєричний камбек з минулого туру у матчі проти "Дженоа", однак на останній компенсованій арбітром хвилині господарів врятував від поразки Кандрева, який записав на свій рахунок дубль.

"Наполі", який забезпечив собі третю сходинку, не зумів переграти на виїзді "Удінезе". Без свого лідера Гонсало Ігуаїна "партенопейці" виглядали досить в'яло, і голу Кальєхона для підсумкового успіху не вистачило.

Надзвичайно важливі перемоги у плані боротьби за виживання здобули "Катанія" та "Сассуоло". Обігравши вдома "Сампу", "слонів" тепер відділяє від рятівного 17-го місця 5 очок. А от підопічні Ді Франческо фактично поклали на лопатки прямого конкурента за збереження прописки у еліті "К'єво". Долю матчу вирішив єдиний гол Берарді.

У ще одній зустрічі "Верона" засмутила на виїзді "Аталанту", закріпившись на 10-й сходинці турнірної таблиці. Відзначимо, що черговий м'яч у першості провів нев'янучий бомбардир Лука Тоні.

"Катанія" - "Сампдорія" - 2:1

Голи: Лето, 45, Бергессіо, 63 - Окака Чука, 61

"Лаціо" - "Торіно" - 3:3

Голи: Маурі, 42, Кандрева, 62, 94 - Куртіч, 52, Тахцидіс, 67, Іммобіле, 89

Вилучення: Новаретті, 79

"Мілан" - "Ліворно" - 3:0

Голи: Балотеллі, 43, Таарабт, 51, Пацціні, 84

"Парма" - "Інтер" - 0:2

Голи: Роланду, 48, Гуарін, 89

"Удінезе" - "Наполі" - 1:1

Голи: Фернандес, 54 - Кальєхон, 39

Вилучення: Федеріко Фернандес, 89

"Аталанта" - "Верона" - 1:2

Голи: Деніс, 87 - Донаті, 53, Тоні, 72

"Дженоа" - "Кальярі" - 1:2

Голи: Де Майо, 3 - Сау, 37, Ібарбо, 82

"К'єво" - "Сассуоло" - 0:1

Гол: Берарді, 40