УКР РУС

Результати 22-го туру Прімери. "Атлетік" втрачає перемогу над каталонцями без Льоренте. ВІДЕО

4 лютого 2012 Читать на русском

Весело розпочали 22-й тур іспанської Прімери команди, яким випало грати о 19.00: в одному з матчів ми побачили 6 голів, в іншому - 3 червоні картки.

Фернандо Льоренте знову забив, він зрівняв рахунок матчу, який його команда, програючи, мала всі шанси виграти. Але нападника замінили, аби приберегти до матчу-відповіді з "Мірандесом", та й просто дати відпочити, а Хуан Альбін, який замінив на 74-й Руї Фонте, мав свою думку відносно всіх прогресивних планів "Ель Локо" та його підопічних. Неймовірний матч, в якому кілька разів переможцем себе вважала інша команда, а завершилось все поділом очок. До речі, рахунок 1:2 зробив трансферний прокол київського "Динамо" словацький хавбек Володя Вайсс, який потроху стає лідером каталонців.

На Балеарських островах взагалі була шалена кінцівка з двома вилученнями гсподарів, а перед тим ще й "бетікос" пішов з поля за другу жовту. Однак "Мальорка" втримала таку потрібну перемогу. І добре, що встигли розчистит сніг. А "Леванте" остаточно переконав у своїй нездатності забивати більше одного м'яча і створювати нові позитивні приводи для розмов про команду. Не допоміг і гол Коне, який "жабенята" забили першими. Та при цьому левантійці втримались на четвертій позиції завдяки нічиї прямих конкурентів у Більбао. І посунути їх зможе лише "Атлетіко" Сімеоне та Фалькао, якщо здолає "Валенсію".

"Леванте" - "Расінг" - 1:1 (1:0)

Голи: Коне, 23 - Арана, 61

 

"Атлетік" - "Еспаньйол" - 3:3 (1:1)

Голи: де Маркос, 26, Льоренте, 58, Хаві Мартінес, 65 - Ромарік, 33, Вайсс, 48, Альбін, 90+2

 

"Мальорка" - "Бетіс" - 1:0 (1:0)

Гол: Кастро, 24

Вилучення: Раміс, 86, Касадесус, 90+1 (друга жовта) - Маріо Альварес, 75 (друга жовта)