УКР РУС

"Результат для футбольного гурмана": Скрипник оцінив дебют Реброва у збірній України

14 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник поділився враженнями від товариського матчу між німецькою та українською командами (3:3).

Товариські матчі
завершено
-

"Я отримав запрошення від Німецького футбольного союзу і спостерігав за поєдинком з трибун Везер-Штадіон. Був разом зі своєю дружиною.

Тіньовий лідер збірної України і нова роль Ярмоленка – що встиг змінити Ребров у першому матчі

Приємно спостерігати за великим футболом у місті, команді якого я присвятив багато років своєї ігрової та тренерської кар’єри. До речі, грав на цій арені й проти збірної Німеччини.

Невимовно приємно було бачити на трибунах велику кількість українських уболівальників з прапорами. Доброзичлива атмосфера створювала відчуття справжнього футбольного свята. В інтерв'ю німецьким медіа я подякував за те, що на цю дату обрали саме українську національну збірну. Уболівав за українців, а рахунок 3:3, як то кажуть, результат для футбольного гурмана", – цитує Скрипника офіційний сайт Ворскли.

Нагадаємо, наставник Ворскли з 1996 по 2004 роки провів за Вердер 138 матчів, а після завершення кар'єри футболіста залишився у бременському клубі на тренерській роботі, допрацювавшись до посади головного тренера (став першим українським коучем у Бундеслізі).

"Можна перенести домашнє Євро?" – німецька преса вражена, як легко Україна дурила оборону Фліка, освистаного на ювілей