УКР РУС

Революція в Олександрії триває: клуб призначив нового спортивного директора та придбав футбольну базу

29 травня 2021 Читать на русском

"Містяни" продовжують оновлюватись як на рівні керівництва, так і інфраструктурно.

Олександрія отримала нового спортивного директора, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Команда місяць тому перемагала Шахтар, а зараз виявляється – нема команди": Шаран різко відповів на закиди спадкоємця

Ним став майстер спорту з карате кіокушинкай і військово-спортивного багатоборства Олександр Марков. Раніше фахівець займався логістичною діяльністю в бізнес-авіації.

Марков буде займатися координацією ключових питань життєдіяльності футбольного клубу, зокрема відповідатиме за взаємодію клубу з УПЛ і міжнародною трансферною системою, а також логістикою команд Олександрії в рамках виїзних матчів і навчально-тренувальних зборів.

Окрім того, "містяни" за 6,7 млн гривень придбали футбольну базу, на якій розміщувалися і до цього. На її території знаходяться два житлових корпуси з одно- та двомісними номерами, їдальня, тренажерний зал, конференц-зал, масажний кабінет, басейн, лазня та автомобільна парковка. Умови бази дозволять з комфортом розмістити не лише гравців основної команди, а й футболістів команди юніорів.

До слова, у власності Олександрії залишається також резервна база в Приютівці. Вона допоможе клубу вирішувати питання розміщення спортсменів у перспективі, згідно зі стратегією його розвитку.

Нагадаємо, раніше "жовто-чорні" оголосили про відхід 12 тренерів та персоналу клубу, а також представили новий тренерський штаб. Крім того, команда за 1,6 мільйона гривень замінила газон на стадіон Ніка.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21