УКР РУС

Реванш за технічну поразку. "Металіст" - "Волинь". Анонс

11 травня 2015 Читать на русском

Харківський "Металіст" та луцька "Волинь" зіграють заключний поєдинок у 23 турі УПЛ.

14:00. Харків, стадіон "Металіст". Телетрансляція на каналі "Футбол 1". Текстова онлайн трансляція матчу на сайті "Футбол 24".

Луцька "Волинь" у випадку перемоги зможе впритул наблизитися до команди Рахаєва у турнірній таблиці, яка наразі перебуває на шостій сходинці. Звичайно, що зробити це буде нелегко, адже незважаючи на усі проблеми, "Металіст" продовжує залишатися досить міцною командою та серйозним суперником. Хоча "Волинь" у минулому турі продемонструвала, що також вміє грати із сильними опонентами. Нагадаємо, "хрестоносці" зіграли внічию із "Шахтарем", що дозволило "Динамо" зробити ще один крок до золотих медалей УПЛ.

Суттєвих кадрових проблем та дискваліфікацій немає, відтак варто очікувати на хорошу боротьбу та цікавий футбол. Мабуть, одним із визначальних факторів стане вміння тренерів правильно налаштувати колектив, оскільки на полі гратимуть приблизно рівні суперники. Тут перевага на боці Віталія Кварцяного, який відомий своїми мотиваційними методами.

Зазначимо, що "Волинь" ще жодного разу не перемагала у Харкові, тому сьогодні є хороша нагода виправити цю неприємну традицію, адже після закінчення кризи у "Металісті", цей клуб знову буде важко здолати.

Нагадаємо, що у матчі першого кола "Волинь" зазнала технічної поразки 3:0. Таке рішення прийняв КДК ФФУ через незадовільну поведінку фанатів на "Авангарді", які зірвали поєдинок на 86 хвилині протистояння.

Статистика матчів між суперниками:
Всього – двадцять один: +13 =2 -6

Юрій Шутка, Футбол 24