УКР РУС

Реванш за 1:5. Анонс 34 туру АПЛ

14 квітня 2012 Читать на русском

Півфінали Кубка Англії добряче вкоторотили наступний тур чемпіонату. Цього вікенду відбудеться лише шість матчів.

Однак це не означає, що ми залишимося без десерту. Навпаки! До кубкових баталій додасться заочне протистояння манчестерських клубів, а також намагання "Блекберна", "Вігана", КПР вчепитися за рятівну галузку.

"Норвіч" - "Ман Сіті"

"Аби сподіватися на успіх, нам потрібно зосереджуватися лише на наступному матчі", - сказав Пеп Гвардіола. У "Ман Сіті" аналогічна ситуація, що й у "Барселони", а тому Роберто Манчіні, схоже, взяв на озброєння таку ж тактику. "Сіті" у власне задоволення зіграли з "Вест Бромом", здобули три очки і скоротили відставання від "червоних дияволів", які занадно поквапно увірували у власний успіх. Однак сьогодні "блакитні" гратимуть на результат, адже "Норвіч" може завиграшки покарати за вальяжність. Хлопцям Пола Ламберта досі болить розгром на "Іттіхаді", а тому навіть нічия, здобута в матчі проти "Ман Сіті", буде для них рівноцінною реваншу.

Попередні матчі: 1:5 (Морісон - Агуеро, Насрі, Туре, Балотеллі, Джонсон)

Прогноз "Футболу 24": 1:1  

 

"Сандерленд" - "Вулверхемптон"

Отак ганебно, з рахунком 0:4 "чорні коти" під керівництвом Мартіна О'Ніла оконфузилися вже вдруге. В матчі з "Евертоном" сандерлендців розібрали на "молекули". Після аналогічної поразки від "Вест Брома" люті "коти" переграли "Ліверпуль" і розписали бойові нічиї з "Ман Сіті" та "Тоттенхемом". Тож ймовірно, що "вовки" стануть першими жертвами у новій серії реваншиських матчів. До слова, "Вулвз" є одним з найбільш незручних суперників для "Сандерленда". Але з однією поправкою - "Вулвз" Міка Маккарті.

Попередні матчі: 2:3 (Бент, Велбек - Фолі, Хант, Ебанкс-Блейк), 1:3 (Сессеньйон - Кредок, Флетчер, Елокобі), 1:2 (Річардсон - Флетчер-2)

Прогноз "Футболу 24": 3:0

 

"Суонсі" - "Блекберн"

Зустрічаються одні з найбільших невдах останніх турів. Серії "волоцюг" і "лебедів" сягнули чотирьох поразок поспіль, тож саме час оговтатися. Надто це стосується "Блекберна", який знову опустився у зону вильоту. Більше того, прихильників команди непокоїть те, що кудись зникли морально-вольові якості "Роверс", які навіть у чисельній більшості не зуміли впоратися з кризовим "Ліверпулем". Натомість "Суонсі" рятуватиме власну репутацію. Негоже команді, тренер якої нещодавно визнавався найкращим за підсумками місяця в АПЛ, отак "зливати" матч за матчем.

Попередні матчі: 2:4 (Літа, Мур - Аєгбені-4)

Прогноз "Футболу 24": 3:1

 

"Вест Бромвіч" - КПР

"Обручі" трохи додали газу і...зрушили з місця. Попри надважкий календар, команда Марка Х'юза примудряться балансувати "над", а не "під" грізною горизонталлю, яка відділяє щасливих власників прописки від тих, хто вже невдовзі стане безхатченком, аж поки не оселиться в апартементах зі значно гіршим сервісом. Свого часу КПР виступав на виїзді значно успішніше, аніж вдома. Це вміння слід негайно регенерувати, адже лише домашніх перемог може виявитися недостатньо.

Попередні матчі: 1:1 (Лонг - Хельгюсон)

Прогноз "Футболу 24": 1:2

 

"МЮ" - "Астон Вілла"

На "Олд Траффорді" досі чухають потилицю і не можуть зрозуміти, що ж трапилося з їх командою у Вігані. Головний претендент на чемпіонство спромігся завдати "аж" один удар в площину воріт упродовж 90 з "копійками" хвилин. Навіть цього може виявитися достатньо для перемоги, якщо у вас а) продуктивний напад б) залізобетонна оборона. Обох якостей за "дияволами" в минулому турі не спостерігалося. Відтак, права на нову помилку сер Алекс і його команда вже не мають.

Попередні матчі: 2:2 (Македа, Відіч - Янг, Олбрайтон), 3:1 (Руні-2, Відіч - Бент), 1:0 (Джонс)

Прогноз "Футболу 24": 1:0

"Арсенал" - "Віган"

Додавши сивини Фергюсону, брюнет Роберто Мартінес прагне зробити це ще й із мсьє Венгером. Іншого виходу в іспанського фахівця не залишилося - потрібно виживати за дикими законами природи, які в спорті також вельми актуальні. Однак якщо проти вас справжній динозавр - шансів небагато. Весняний "Арсенал" якраз і є тим монстром, який, якщо б прокинувся трохи раніше, то міг би зазіхнути навіть на чемпіонські перегони.

Попередні матчі: 2:2 (Аршавін, Бендтнер - Вотсон, Скілаччі, автогол), 3:0 (ван Персі-3), 4:0 (Артета, Вермален, Жервіньо, ван Персі)

Прогноз "Футболу 24": 3:0

Олег Бабій, Футбол 24