УКР РУС

Реванш туринців. "Інтер" - "Ювентус" - 1:2. ВІДЕО

30 березня 2013 Читать на русском

В рамках 30-го туру Серії А підопічні Антоніо Конте в Мілані помстились за поразку першого кола чемпіонату.

Вже перша атака гостей закінчилась взяттям воріт "неррадзурі", красень-гол на старті до свого активу записав Фабіо Квальярелла. Команди на зустрічних курсах провели матч у Мілані, а перевага одного із суперників не була помітною. Як "Інтер", так і "Ювентус" організували безліч красивих комбінацій та небезпечних моментів, а завадила глядачам на "Сан Сіро" побачити більше голів сьогодні майстерність Хандановіча і Буффона, які частенько у блискучих сейвах відводили загрозу від власних воріт.

Господарям вдалося відновити паритет на старті другої половини: після передачі від Кассано ефектно увірвався в штрафний "біло-чорних" Себастьян Паласіо, який точним ударом в кут змусив тіфозі "неррадзурі" шаленіти від радості. Однак фінальна крапка в протистоянні все-таки залишилась за "Ювентусом". На 60-й найкращий снайпер туринців у минулому сезоні Алессандро Матрі опинився в потрібному місці в потрібний час і впритул замкнув простріл вищезгаданого Квальярелли справа.

Наприкінці зустрічі міланці організували штурм воріт суперника, до карної зони "Ювентуса" підтягнувся навіть Хандановіч, але такий відчайдушний крок голкіпера не допоміг команді Страмаччоні здобути бодай один пункт у рідних стінах.

2:1 - поєдинок на "Сан Сіро" за своєю видовищністю виправдав статус Всеіталійського дербі. "Ювентус" взяв реванш за невдачу у Турині минулого року. В 11-му турі, нагадаємо, "Інтер" на виїзді принизив "Синьйору" (3:1). Підопічні Конте з хорошим настроєм підходять до лігочемпіонівського двобою із "Баварією", команда продовжує впевнено лідирувати у внутрішній першості. Щодо "неррадзурі", то міланці опускаються на 7-му сходинку, але ще зберігають шанси потрапити до першої трійки колективів Італії за підсумками сезону.

Склади тут.

Детальніше про матч в нашій онлайн-трансляції.

"Інтер" - "Ювентус" - 1:2

Голи: Паласіо (54) - Квальярелла (3), Матрі (60)

Вилучення: Камб'ясо (95)