УКР РУС

Решко: Янг Бойз не належить до числа команд, яким не соромно поступитися

19 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-захисник київського Динамо Стефан Решко поділився очікуваннями від матчу 3 туру Ліги Європи Динамо – Янг Бойз.

"Зі швейцарцями ми вже зустрічалися і, на жаль, у підсумку цей досвід виявився не на нашу користь. На мій погляд, минула поразка має піти команді на користь, футболісти та тренери мають провести роботу над помилками та цього разу зіграти набагато краще. Звісно, вдома ми маємо лише перемагати.

Добре, що у двох стартових матчах Динамо здобуло максимум очок, але я думаю, далі буде складніше, адже зараз кияни виступають у ролі лідера, і суперники налаштовуються на матчі з ними відповідним чином та зовсім по-іншому оцінюють нашу команду.

Сама команда Янг Бойз неначе проста, досить посередня, щоправда, у гравців присутня хороша самовіддача. У складі немає зірок, але усі роботяги та працюють на результат. Динамівцям потрібно просто мобілізуватися, показати свою гру та врахувати попередні помилки. Причому, якщо ми хочемо пройти далі та щось виграти, налаштовуватися однаково серйозно потрібно на обидві гри – домашню та виїзну. Швейцарці не належать до числа команд, яким не соромно поступитися", – цитує Стефана Решко офіційний сайт Динамо.

Матч Динамо – Янг Бойз відбудеться 19 жовтня о 22:05 в Києві на НСК "Олімпійський". Поєдинок обслужить бригада арбітрів з Фінляндії. Олександр Хацкевич розповів про очікування від матчу на прес-конференції.