УКР РУС

Решко: Вилучення Шевчука пішло на користь "гірникам"

6 жовтня 2014 Читать на русском

Екс-футболіст київського "Динамо" Стефан Решко в інтерв’ю "Футболу 24" прокоментував перемогу столичної команди над донецьким "Шахтарем" (1:0).

- Гра дуже сподобалася. Футболісти показали високі швидкості, індивідуальну майстерність. Давно такої гри не було, навіть між цими командами, - каже Стефан Михайлович. – Помітно, що «Динамо» зараз на ходу, та і «Шахтар» непогано відіграв, міг забити. Загалом, була рівна гра. Кияни використати свій момент і забили. Донеччани ж не змогли реалізувати свої епізоди. Але забити могла як одна, так і інша команда.

- Тож, була гра двох рівних по силі суперників?

- Так, погоджуюся. У другому таймі перші 20 хвилин «Динамо» грало краще. А після вилучення Шевчука, «Шахтар» виправився, заграв більш гостро. А в цілому два провідних клуби показали хорошу гру.

- Представники «Шахтаря» кажуть, що суддя зіпсував гру…

- Так завжди буває, особливо в Луческу. Якщо він виграє і при цьому суддя помиляється, то румун про суддівський фактор навіть не згадує. А як тільки «Шахтар» програє, то відразу ж винен арбітр. А що суддя зіпсував?

- Багато нарікань на вилучення Шевчука…

- Перша жовта Шевчука справедлива – зіграв рукою, отримай попередження. Друге попередження було за грубу гру. Тут можна було давати, можна не давати жовту. Але ж не було такого, що суддя вигадав цю картку. В будь-якому випадку, після вилучення «Шахтар» почав грати краще, ніж до того. Вилучення Шевчука пішло на користь «гірникам».

Розмовляв Гліб Ваколюк