УКР РУС

Решко: "Динамо" не повинно боятися шосту команду Італії

23 листопада 2016 Читать на русском

Екс-глава КДК Стефан Решко поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів “Наполі” – “Динамо”.

"Ситуація "Динамо" не є безнадійна. Не думаю, що команда Сергія Реброва програє в Неаполі. Але і виграти буде важко. На мій погляд, киянам до снаги привезти нічию, якщо хлопці покажуть морально-вольові якості. Саме самовіддачою варто компенсувати брак майстерності. Утім, я ще надіюся на перемогу "Динамо" і на вихід в Лігу Європи. Все-таки "Наполі" посідає лише шосте місце в Серії А. "Динамо" не повинно боятися шосту команду Італії.

Програвати ми не маємо права. Щодо складу, то думаю, що Ребров поставить досвідчених гравців, а не молодь. Вони трішки відпочили, набралися сил. Настав час показати зуби", – розповів Решко.

Матч 5 туру Ліги чемпіонів "Наполі" – "Динамо" відбудеться 23 листопада у Неаполі на стадіоні "Сан-Паоло". УЄФА назвав арбітра. Проти киян точно не зіграє автор дубля в наші ворота у матчі першого кола, а ось капітан неаполітанців вже в строю. Ребров взяв на матч 21 гравця. Мауріціо Саррі відзначив найсильніших гравців "Динамо". Італійські журналісти відзначають величезну проблему "Наполі". Сергій Ребров розповів, що важливо для "Динамо" в Неаполі.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу