УКР РУС

Реднапп: Якщо б Гвардіола був англійцем, у фанів "Ман Сіті" вже б дах поїхав

15 грудня 2016 Читать на русском

Екс-тренер "Тоттенхема" і "Вест Хема" Харрі Реднапп прокоментував ситуацію у "Ман Сіті".

"Ман Сіті" програв 2 із останніх 3 матчів ("Челсі" – 1:3 і "Лестеру" – 2:4) у АПЛ і йде на 4-му місці в таблиці.

"Якщо б Гвардіола був англійцем, у фанів "Ман Сіті" вже б дах поїхав. Він – один із найкращих тренерів у світі, але він винен в тому, що зараз справи в клубі йдуть не найкращим чином.

Деякі його рішення останнім часом виглядали дивними, і якщо б це був якийсь інший тренер, то вболівальники уже збожеволіли б.

Не зрозумійте мене неправильно: мені подобається Пеп і його кар'єра говорить сама за себе, але це не означає, що він не схильний робити помилки, як кожен з нас.

Якщо справи в "Сіті" погіршуватимуться, то рішення Пепа замінити Джо Харта на Браво буде поставлене під питання.

Якщо б це був англієць або якийсь інший іноземний тренер, люди питали б: "Що це за чоловік і у що він грає?". Але через те, що це Пеп, і його минуле вказує на те, що він зазвичай виявляється правим, ніхто особливо не нагнітає.

Можливо, його шлях окупиться. Було б нерозумно думати, що така людина як Гвардіола не здатна на це. Але саме зараз інші клуби призвичаїлись до того, як треба грати проти них", – цитує Реднаппа Goal.com.

Гвардіола хоче підсилити "Ман Сіті" лідером "Атлетіко"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу