УКР РУС

Ребров: Зустрілись із Фонсекою випадково, він виглядає добродушною і порядною людиною

8 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про свою зустріч з наставником донецького "Шахтаря" Пауло Фонсекою на матчі відбору до ЧС-2018 Україна – Ісландія.

"Насправді дивився гру збірної з ісландцями разом з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, а не Фонсекою. Але до гри поспілкувався на "Олімпійському" з колегою із "Шахтаря".

Ця зустріч була незапланованою – можна сказати, випадковою. Але розмова, як і у всіх інших випадках, вийшла цікавою. Взагалі Фонсека справляє враження добродушної і порядної людину, з ним приємно поспілкуватися на тему нашої спільної справи. Є цікаві моменти в його і моїй роботі – я вважаю, такі бесіди корисні для нас обох.

Обговорювати, чому "Шахтар" вирішив приймати "Динамо" саме в Харкові? Це було б не дуже коректно. Не думаю, що ми маємо право оскаржувати таке рішення донецького клубу, змушеного і в минулому сезоні, і в нинішньому грати далеко від дому.

"Динамівцям", які повернулися зі збірної сказав: мені сподобалося, що національна команда постала саме командою, яка знала, як слід грати. Так, їй довелося цього разу освоїти нову тактику, але виглядала вона досить організованою. Можна сперечатися про те, правильною була тактика чи ні. Однак не слід забувати, що це була перша гра з новим тренерським штабом. І, з моєї точки зору, зіграли хлопці гідно", – розповів Ребров.

Топ-10 поєдинків "Шахтаря" і "Динамо" в чемпіонатах України

Еротичне українське Класіко. Топ-20 дружин і коханок футболістів "Шахтаря" та "Динамо"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини