УКР РУС

Ребров знайшов підсилення для "Динамо" в УПЛ і Лізі чемпіонів

28 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров заявив, що розраховує на послуги 18-річного півзахисника Віктора Циганкова уже найближчим часом.

Найкращий гравець молодіжного складу київського "Динамо" 2015 року за підсумками опитування вболівальників може отримати свій шанс не лише в іграх УПЛ.

"Я із задоволенням випущу на поле Циганкова, як тільки рівень його готовності буде відповідним. Ми планомірно готуємо його до цього. Сподіваюся, він допоможе нам не лише в чемпіонаті України, але й у Лізі чемпіонів.

Я приймаю те чи інше рішення з кадрів не через те, що когось люблю, а когось не люблю, а виходячи з того, як футболісти проявляють себе у тренувальному процесі. Хто виглядає краще, той і виходить на поле, в запасі не залишається. Що стосується Мякушка, ви бачите ситуацію інакше: він одного разу вийшов, сподобався вам, і, начебто, його потрібно випускати й надалі. Але ви ж не бачите тренувальний процес, не бачите тренувальні матчі", – розповів Ребров після історичної поразки "Динамо" від "Ворскли".

Головко назвав топ-5 найталановитіших футболістів збірної України U-21

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях