УКР РУС

Ребров: Задоволений грою Циганкова у матчі з "Наполі"

14 вересня 2016 Читать на русском

Після стартового поєдинку "Динамо" в Лізі чемпіонів з "Наполі" головний тренер киян відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції.

Оцінка зустрічі з "Наполі"

– Звичайно, важка гра, ми знали, проти кого граємо. Ми намагалися йти вперед, показувати свою гру, створювали моменти. Зараз ми розберемо свої помилки, щоб зрозуміти їх, виправити і будемо рухатись далі, розуміючи, що у нас є команда.

Складно зараз щось говорити, звичайно, забивши перший м'яч, хлопці відчули впевненість, але так і не змогли втримати перевагу. Десь ситуація була схожа з матчем проти "Шахтаря". На полі дуже багато вирішує психологія. Повторюсь, потрібно розбирати помилки і робити відповідні висновки.

Про Сидорчука та порушення ігрової дисципліни

– Звичайно, Сергій отримує жовті картки, відбувається це в основному в перші десять хвилин матчу. Ми намагаємося стримувати його поведінку, але це не завжди виходить. Звичайно, це порушення ігрової дисципліни. Я не бачив цього моменту, не можу однозначно сказати, була симуляція чи ні, але можу сказати, що Сергію потрібно було розуміти, що маючи жовту картку, потрібно бути більш обережним.

Про гру Циганкова

Циганков вийшов в основному складі, якоюсь мірою, створив гол. У нас на цій позиції велика конкуренція, я даю шанс усім. Сьогодні цим шансом скористався Циганков, і я можу сказати, що він знаходиться в обіймі наших гравців. Вітя Циганков показав хорошу гру в Лізі чемпіонів, як для свого віку.

Про гру "Наполі"

Атакуючі гравці "Наполі" створювали чисельну перевагу на фланзі Макаренко, користувались вільними зонами за спинами інших наших захисників, діяли агресивно, за рахунок цього вони і виграли.