УКР РУС

Ребров: З Тейшейрою чи без нього ми маємо перемагати "Шахтар"

3 червня 2015 Читать на русском

Керманич "Динамо" Сергій Ребров розповів про підготовку до фіналу Кубка України, який кияни зіграють 4 червня проти "Шахтаря".

"Ми працюємо у звичному режимі, але з розумінням того, що цей матч буде надзвичайно важливим для нас. Щоб пробитися у фінал Кубка України, команда пройшла великий шлях, і я впевнений, що всі хлопці розуміють, що цей трофей для нас не менш важливий, ніж титул чемпіонів країни. Це буде дуже принциповий поєдинок, на який чекає вся Україна. Я впевнений, що трибуни НСК "Олімпійський" будуть заповнені.

Перед фінальним матчем мене найбільше турбує психологія футболістів. Все ж два останні матчі ми хоч і не програли, але провели трошки не так, як потрібно. Зрозуміло, що, достроково оформивши чемпіонство, багато клубів втрачають очки. Так було недавно і з "Баварією", і з "Барселоною", і з "Челсі"...

Однак поєдинок з "Шахтарем" - особливий, і я впевнений, що наші гравці налаштуються на нього по повній програмі. "Золотий" дубль є дуже серйозною мотивацією для всіх нас і наших уболівальників.

Щодо скасування жовтої картки Тейшейри, то що тут сказати. Скасували і скасували. Якщо компетентні органи так вчинили, значить, у них були на те підстави. Можу сказати лише одне: Тейшейра - насправді провідний гравець "Шахтаря", але ми повинні виходити на поле і перемагати "гірників". З Тейшейрою або без нього - немає значення", - сказав Ребров.

Фінальний матч Кубку України "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 4 червня на столичному НСК "Олімпійський".