УКР РУС

Ребров: Ярмоленко може залишитись в "Динамо", якщо команда вийде в фінал Ліги чемпіонів

2 лютого 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про ситуацію з можливим відходом з команди Андрія Ярмоленка.

"Ярмоленко так чи інакше покине "Динамо"? Я б не говорив про це настільки впевнено. Зрештою, все залежить від Андрія - і якщо, уявімо, команда проб'ється у фінал Ліги чемпіонів, він може змінити своє рішення і залишитися в Києві. Ні від чого не можна зарікатися, але на даному етапі Ярмоленко - гравець "Динамо". Що буде завтра - покаже час.

Не повірите: до чуток я ставлюся спокійно. Людям потрібно щось обговорювати і про щось сперечатися в міжсезоння - ось і вкидають у інтернет не підкріплену фактами інформацію. Читаєш її - і сміх розбирає. Але я розумію, що у людей така робота, і нікуди від цього не дінешся: футбол - найпопулярніший вид спорту, а будь-яка плітка - відмінний привід обговорити чергову сенсацію.

Інтерес до Ярмоленка зі сторони "Атлетіко"? Андрій з'їздив в Мадрид на контрольне обстеження коліна, метою якого було зрозуміти, чи готовий він до повернення в загальну групу. І ніякого іншого підтексту за цим візитом немає.

Щодо його стану здоров'я, то до роботи з м'ячем він вже приступив - питання лише в тому, коли зможе тренуватися на 100%. Ніхто не візьметься зараз достовірно прогнозувати терміни повернення в стрій", - сказав Ребров.

Читайте також:

"Арсенал" може зробити Ярмоленка третім найдорожчим гравцем в історії клубу

"Динамо" знайшло заміну Ярмоленку в особі Карреро