УКР РУС

Ребров: Якщо будемо допускати з "Бешикташем" такі помилки, як проти "Олімпіка", то у нас ніяких шансів

27 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров на прес-конференції поділився очікуваннями від матчу проти "Бешикташа у 2-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.

"Незважаючи на те, що "Бешикташ" багато забиває, він і багато пропускає, є проблеми в обороні. Це дуже сильна команда. Не дарма "Бешикташ" достроково виграв чемпіонат Туреччини.

Ми розібрали суперника, але нам важливіше думати про свою гру, про те, щоб її покращити.

Відсутність Гусєва? Є конкуренція в складі, багато молодих гравців.

Кадрові проблеми – це Даніло Сілва і Микита Бурда, які ще не відновилися.

Який результат влаштує? Будь-який позитивний результат. Знаю, наскільки непросто грати в Стамбулі. Але я вірю в них, вірю в свою команду.

Не можу сказати, достукався до гравців чи ні (після ряду невдалих ігор і перемоги над "Олімпіком"). Та кількість контратак які створив "Олімпік"... Якщо ми такі помилки будемо допускати з "Бешикташем", то у нас ніяких шансів.

Циганков? Раніше всі питання були про Ярмоленка, зараз про Циганкова. У нього велике майбутнє, все в його руках. Ми дали йому шанс в Лізі чемпіонів. Але й інші гравці повинні розуміти, що у них є шанс вийти і заграти за першу команду.

Чи готовий зіграти в основі Ярмоленко? Сподіваюся, що він може вийти в основі, він нормально тренувався в останні дні. У нього були проблеми зі спиною. Сподіваюся, що завтра все буде нормально", – сказав Ребров.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Що цікаво, перед поєдинком з киянами "Бешикташ" вирвав нічию у "Галатасарая". У матчі навряд прийме участь лідер "Бешикташа"