УКР РУС

Ребров: Як УЄФА вирішить - так і буде

27 жовтня 2015 Читать на русском

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров зізнався, що клуб прийме будь яке рішення контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА.

"Як УЄФА вирішить - так і буде, ми це рішення просто приймемо як належне", - запевнив Сергій Ребров.

Також керманич "Динамо" подякував уболівальникам, які підтримують команду та розповів про перспективи Теодорчика зіграти проти "Челсі".

"Уболівальники нам завжди допомагають. Скільки б людей не прийшло на стадіон, хлопці вкладають у гру всю душу. Радий, що сьогодні прийшли ці шість тисяч людей: у нас непроста ситуація в країні, і ми повинні боротися за кожного вболівальника. І не дорікати тим, хто не прийшов на стадіон. Добре, що матч проти команди Першої ліги відвідало шість тисяч уболівальників. Сподіваюся, в наступних поєдинках на трибунах буде більше глядачів. Важливо своєю грою залучати уболівальників на трибуни, щоб вони приходили на "Динамо" дивитися, а не на наших суперників. Сподіваюся, тим, хто сьогодні прийшов, сподобалася гра: незалежно від того, яким був рахунок на табло, ми намагалися атакувати і забивати м'ячі.

Теодорчик завжди працює з великим бажанням, незважаючи на те, скільки ігрового часу йому відведено, віддає на полі всі сили. Сьогодні він був винагороджений за своє старання голом, міг забити ще. Правда, звичайно, потрібно враховувати, що ми грали в більшості, так що хлопцям було легше.

А що стосується перспектив Теодорчик зіграти з "Челсі", то до цього матчу ще є час, так що приймемо рішення ближче до поєдинку", - зазначив Сергій Ребров.

Додамо, що "Динамо" розгромило "Оболонь" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України, а Теодорчик відзначився першим голом після травми.

Нагадаємо, що УЄФА оголосила рішення щодо бійки під час матчу "Динамо" - "Челсі".