УКР РУС

Ребров вперше заговорив про свій конфлікт з президентом Ференцвароша – українець обрав принципову позицію

2 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ференцвароша Сергій Ребров розповів про ситуацію в угорському клубі.

"Після того, як на початку року в трансферній політиці Ференцвароша виникли певні нюанси, я сказав президенту, що не згоден з деякими речами. Вважаю, що після трьох чемпіонських титулів, після виходів в Лігу Європи і Лігу чемпіонів точно заслуговую, щоб перед запрошенням нових гравців моя думка була почута. Президент мене запевнив, що не буде ніяких трансферів без моєї згоди, а після цього клуб... підписав ще одного новачка.

Ребров очолить Динамо після річної поїздки на Близький Схід, – ЗМІ

Я, звичайно ж, відреагував на цю ситуацію і в бесіді зі своїм агентом Шандором Варгою сказав, що так далі працювати не буду. Слів про те, що розриваю контракт, йду – не було. Я попросив менеджера передати це керівнику клубу тільки для того, щоб ми зустрілися і за круглим столом вирішили всі питання. Минуло вже майже чотири місяці, але зустріч так і не відбулася, хоча президент не раз говорив журналістам, що хоче зі мною поговорити. Розумію, що Габор Кубатов зайнятий в уряді країни, але у Ференцвароша мільйони уболівальників, і доля клубу їм не байдужа. Люди зустрічали мене на вулицях і питали тільки про одне: "Сергію, ви йдете?"

Безумовно, розбіжності і непорозуміння є у будь-якої команди, але всі ці проблеми потрібно вирішувати конструктивним шляхом, завдяки звичайній комунікації. Але зустрітися з президентом мені так і не вдалося.

У мене чинний контракт терміном ще на рік, і я поважаю цей договір. Я не з тих людей, які біжать за першої найкращої нагоди, побачивши поліпшені умови. Перед стартом минулого сезону у мене були дуже хороші пропозиції від дуже хороших клубів. Але у мене такий характер – якщо працюю з кимось, вірю в цих людей, то не можу просто так розірвати контракт. І я радий, що залишився у Ференцвароші.

Для мене це принципове питання, адже я не збирався йти з Ференцвароша, мені подобалося тут працювати. Однак якщо клуб щось говорить гравцям за моєю спиною, значить, це клуб зробив якийсь вибір. Загалом, я планую бути в Будапешті 8 червня, як і було домовлено раніше. Може, тоді і будуть якісь пояснення", – цитує Реброва Команда 1.

Нагадаємо, чинний контракт українського фахівця з угорським клубом розрахований до літа 2022-го.

Анчелотті повернувся в Реал, щоб увійти в історію – козирі, головні дилеми та цікава реакція Лапорти