УКР РУС

Ребров: Віда отримав струс мозку

6 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу над "Дніпром" в рамках 3-го туру УПЛ.

"Сьогодні була дуже складна гра, завжди важко розкривати насичену оборону. "Дніпро" вибрав правильну тактику – компактно грати в обороні і діяти на контратаках.

У першому таймі ми мали достатньо можливостей відкрити рахунок, в другому таймі перебудувалися, почали створювати моменти і забили м'яч. Всі команди, які приїжджають до Києва, незалежно від їх досвіду і віку, грають організовано. Таку оборону непросто зламати. Ми взяли три очки і це найважливіше.

Віда? У нього струс мозку. Віди не було в роздягальні, його відвезли на обстеження. Як мені сказали, зіткнення було дуже жорстким. Добре, що він повернувся на поле, але потім Домагою стало погано. Звичайно, це дуже неприємний момент.

Чому не потрапляє до складу Євген Хачеріді? У нього зараз проблеми з колінами і спиною. Женя лікується і, сподіваємося, якомога швидше повернеться до складу.

У "Динамо" є хороша, здорова конкуренція. Гусєв пропустив всю підготовку на зборах і почав тренуватися три тижні тому. Футболісти, які працювали на зборах, зараз в хороших кондиціях, які доводять, виходячи на поле. Коли Гусєв набере форму, то обов'язково вийде на поле. Так само, як і Артем Кравець та інші футболісти, які приїхали з відпустки і розпочали працювати пізніше", – сказав Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" мінімально обіграло "Дніпро" у Києві.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях