УКР РУС

Ребров: Ви побачите найсильніших гравців "Динамо" у надважливому матчі Ліги чемпіонів

5 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров поспілкувався з журналістами перед матчем 6-го туру Ліги чемпіонів проти "Бешикташа".

"Ви завтра побачите найсильніших футболістів. Не може бути ротації в Лізі чемпіонів. Кожна команда прагне брати участь у цьому турнірі. Гра з "Шахтарем", яка відбудеться через тиждень, дуже важлива для нас, але зараз нас чекає надважливий поєдинок Ліги чемпіонів. Женя Макаренко сказав, що ми набрали очок менше, ніж того заслуговували. Але я вважаю, що ми заслуговуємо на те, що маємо зараз. Так, у нас були передумови для того, щоб набрати більше очок, але ми їх не набрали. Тож задовольняємося тим, що є. Але я впевнений, що завтра хлопці вийдуть вигравати, щоб здобути першу перемогу в цій Лізі чемпіонів. Так що ніякої ротації складу завтра не буде!

Думаю, якраз після таких матчів, як з "Ворсклою", легше відновлювати команду і проходити період відновлення. Коли футболісти перебувають у зоні комфорту, коли команда перемагає, то її налаштувати важче. А коли ми втрачаємо очки, то хлопці самі розуміють, що вони повинні вийти на поле і довести, що можуть домагатися іншого результату.

І взагалі, я не розумію, як можна говорити про мотивацію у Лізі чемпіонів, або говорити про те, що немає сил грати. Я поговорив з кожним із хлопців, і можу вас запевнити: всі наші футболісти готові грати. Упевнений, що ті відновлювальні заходи, які проходять наші гравці, допомагають їм. Більш того, вважаю, що нашій команді абсолютно комфортно працювати в такому режимі. І вони завтра повинні це показати.

Дерліс Гонсалес уже тиждень тренується в загальній групі. Так що він в строю. Це ж стосується і всіх інших хлопців.

Чи стане погода нашим союзником? По-перше, ми з вами говоримо про Лігу чемпіонів. По-друге, мова йде про те, що "Бешикташ" вперше у своїй історії може пробитися в плей-офф цього турніру. З огляду на такі обставини, наші суперники завтра точно не будуть звертати уваги на погоду. Ну, а для нас такі умови є абсолютно нормальними, ніхто з футболістів від погодного чинника не відвертається. Ми грали і при більш морозній погоді – і при мінус 10, і при мінус 15.

Тим більше, немає ніяких проблем з полем – воно зараз накрите, і, впевнений, завтра буде хорошої якості. Крім того, сподіваюся, що, незважаючи на погоду, наші вболівальники прийдуть на стадіон і підтримають нас. Тому, говорити про те, що мороз мінус 5 допоможе якійсь із команд, вважаю, неправильно. Завтра буде серйозна боротьба, серйозний матч як для нас, так і для "Бешикташа", – розповів Ребров.

Нагадаємо, матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Бешикташ” відбудеться 6 грудня на НСК “Олімпійський”. Початок о 21:45. Гравці "Динамо" запросили вболівальників на матч з "Бешикташем" в Лізі чемпіонів. "Бешикташ" перед "Динамо" вдруге поспіль втратив очки. Матч обслужить суддя, при якому українці програвали на НСК “Олімпійський”.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу