УКР РУС

Ребров: Важливо було поставити крапку перед власними вболівальниками

17 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Динамо" Сергій Ребров подякував уболівальникам і запевнив, що на досягнутому ніхто зупинятися не збирається.

"Важливо було поставити крапку перед власними вболівальниками. Дуже важкий був чемпіонат, щоб там не казали штучний він чи ще який. Мабуть, так говорять слабкі. Також хочу подякувати всім вболівальникам, які підтримували нас сьогодні, які підтримували нас впродовж усього сезону.

Сподіваюся, що Шовковський продовжить контракт. Саша професіонал і завжди працює та стежить за своєю формою. Коли він відчує, що вже не зможе на належному рівні допомогти команді, то про це скаже.

Найперше завдання утримати тих легіонерів та українців, які зараз є. Але підсилення завжди потрібні, не лише перед Лігою чемпіонів. Треба ставити наступні завдання й виконувати їх, розвиватися.

Сказав гравцям, що так, ми виграли чемпіонат. Але у них залишається мотивація перемагати й далі. У наступному році будемо грати в Лізі чемпіонів і це новий виклик.

"Дніпро" - це справжній кулак, який єдиний з українських клубів пробився до фіналу ЛЄ. І хто говорить, що "Севілья" фаворит, то я хочу подивитися на цю гру, якщо "дніпряни" добре підготуються. Якщо залишиться тим кулаком. Мені складно виділити когось, бо це не моя команда", – закінчив Сергій Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" вдома достроково оформило чемпіонство.