УКР РУС

Ребров: Україна буде боротись за перше місце

13 червня 2017 Читать на русском

Екс-нападник збірної України Сергій Ребров поділився думкою щодо перемоги підопічних Андрія Шевченка над Фінляндією.

"Збірна свою головну задачу виконала – три очки заробила і зберегла гарні шанси на вихід з групи. А з приводу форвардів можу сказати одне, що в нашій країні є хороші нападники, і в останньому матчі з фінами Артем Бесєдін це довів. Просто потрібно вірити в молодь, а тренери збірної якраз це і роблять. Всі звернули увагу на те, що Андрій Шевченко випустив на заміну трьох молодих гравців.

Ми бачимо, що у збірної змінюється стиль самої гри, змінюються футболісти, поступово створюється нова команда. Хоча сам поєдинок був, звичайно, суто на результат. Втрачати очки було не можна.

Важливо дивитися за своєю грою і своїми результатами. Все в наших руках, потрібно вдало зіграти з лідерами і все буде добре. Я впевнений в одному: в цій групі все буде вирішуватися в останньому турі, і збірна України буде до останнього боротися не тільки за вихід в плей-офф, але і за перше місце. Будемо сподіватися, що до вирішальних поєдинків наші футболісти підійдуть не в такій формі, як до матчу з Фінляндією", – сказав Сергій Ребров.

Нагадаємо, матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна завершився важкою перемогою “синьо-жовтих”. Дивіться відео голів та огляд матчу. Андрій Шевченко після гри пожалівся на фізичний стан гравцівзбірної України.

Фінляндія – Україна. П’ять головних підсумків матчу