УКР РУС

Ребров: У Шовковського немає шансів зіграти у матчі з "Шахтарем"

8 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився емоціями перед майбутнім матчем проти "Шахтаря".

"Для нас всі матчі найважливіші! Але перед кожним черговим поєдинком з "Шахтарем" звучать схожі питання. Наче ті поєдинки, які ми проводили до цього, були менш значимі. Три очки в матчі з "Шахтарем" такі ж важливі, як три очки в будь-якому іншому поєдинку. Але, звичайно, ми всі розуміємо, що це дербі, розуміємо, наскільки важливий цей матч для наших уболівальників. Ми віддаємо собі в цьому звіт і готуємося до майбутньої гри з підвищеним ступенем відповідальності.

Шовковський? Зіграти в матчі з "Шахтарем" у Шовковського шансів, на жаль, немає. Тому що він травмований. Ми говорили з Олександром, він заслужив вийти на поле в майбутньому поєдинку, але через згадану травму він не хоче брати на себе відповідальність і ризик підвести команду в такій найважливішій грі. Він просто не готовий до цього матчу. Навіть в якості запасного гравця.

Майбутні збори? Ми збираємося в Києві 15 січня. Після цього команда пройде традиційне медичне обстеження, а потім нас чекають два підготовчих збори в Марбельї. Потім – планомірна підготовка до початку другої частини чемпіонату", – сказав Ребров.

Шевченко: "Динамо" має величезний потенціал, "Шахтар" грає стабільніше

Матч "Динамо" – "Шахтар" відбудеться в понеділок, 12 грудня. Початок зустрічі о 19:00. Квитки на поєдинок вже надійшли у продаж. Де дивитись, хто коментатор. Жабченко – головний арбітр матчу.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу