УКР РУС

Ребров: У нас є два шляхи – або змінити тренера, або попрощатись з певними футболістами

23 жовтня 2016 Читать на русском

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував нічию з "Олександрією" (1:1) у матчі 12 туру УПЛ.

"Які емоції... Втратили важливі очки. "Олександрія" завжди була організованою командою вдома і на виїзді, і вона це сьогодні довела.

Забивши м'яч ми заспокоїлись, а треба було атакувати і далі, створювати моменти. На жаль, цього не було. Втратили дуже важливі 2 очки, будемо їх шукати надалі.

Очігава? Вболівальники бачать лише верхівку айсберга, а ми дивимось за всіма гравцями на тренуваннях. Якщо Очігава не готовий грати за першу команду, то ми вирішили використати Даніло Сілву та Віду. Всі кажуть: "Залучайте молодь!". Однак ніхто не знімав з нас відповідальність за результат.

Що буде далі – не знаю. Зараз травмувався Даніло Сілва. Нелегко знайти центрального захисника. Будемо підключати молодь, значить.

Сьогодні я, мабуть, недопрацював. Я ніколи не критикую на прес-конференціях своїх гравців. Програла команда – винен я, адже не доніс якісь певні моменти, недостатньо мотивував. Але в роздягальні я не бачив, що хтось не хоче грати, перемагати. По самовіддачі претензій нема ні до кого. Чогось не вистачає команді.

Який вихід? Працювати. Хлопці мають працювати на тренуваннях і готуватись до ігор лише таким чином. Адже думати, що прийде гра і ми всіх порвемо – неправильно. От зараз ми програли, а через 4 дні ми вийдемо і переможемо – це хибний підхід. Треба викладатись кожного дня на тренуваннях і таким чином готуватись до ігор.

Гравці мають змінити психологію. Для чого ми виходимо на тренування? Для того, щоб відпрацювати певні моменти, підготуватись до певного суперника і бути сконцентрованими безпосередньо на матчі. Якщо якісь гравці втратили мотивацію у тренуваннях, то з ними необхідно прощатись. Або змінювати тренера.

Тут є два шляхи: або залишати усіх футболістів і змінювати тренера, або змінювати гравців, які втратили мотивацію. Якщо гравці не готові кожного дня на тренуваннях прогресувати, знаходити щось нове, то з них нічого не зліпиш.

Зараз нема трансферного вікна, ми не можемо залучати нових футболістів. Треба було підсилюватись влітку, але у нас не вийшло. Працюємо з тими футболістами, які є. Я їм кожного дня так само, як і вам зараз, пояснюю, що аби вийти з цієї "чорної полоси", необхідно сумлінно працювати на тренуваннях, думати на полі і віддавати усі сили. Іншого виходу нема", – сказав Ребров.

"Динамо" продовжує лихоманити: кияни не перемогли "Олександрію"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях