УКР РУС

Ребров: У "Челсі" проблеми, і ми намагатимемося це використати

19 жовтня 2015 Читать на русском

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від майбутньої гри з "Челсі" в Лізі Чемпіонів.

"Гру з "Шахтарем" провалили. Сподіваюся, завтра гравці "Динамо" переключаться на інший турнір, і вийдуть іншою командою.

Сергій Рибалка виходить на сьогоднішнє тренування, але поки в загальній групі він не працював. Всі здорові, тому треба думати, кого поставити в заявку з 18-ти футболістів. Це приємний головний біль.

Чи допоможе мені знання англійської футболу? Головне, що ми почерпнули з нього, так це те, що головне там - інтенсивність гри. В Англії не дають і дві секунди подумати. Крім того, в АПЛ ти не можеш передбачити, що буде завтра - "Челсі" зараз на 11 місці, а було на 16-му. У "Челсі" є проблеми, і ми постараємося ними скористатися.

Чи звернули увагу на провокації Дієго Кости? Звернули. Весь світ знає, і весь світ піддається на них. Сподіваємося, завтра цього не буде. Втрата навіть одного гравця загрожує проблемами в Лізі чемпіонів. Всім це сказали, не лише Хачеріді. Сподіваюся, завтра хлопці відчують відповідальність і міць "Олімпійського" та не підведуть уболівальників.

До слова, Жозе Моурінью також прокоментував майбутню гру в Лізі чемпіонів.

За всіма найцікавішими подіями, що передують поєдинку "Динамо" - "Челсі", слідкуйте разом з нами в режимі LIVE.

Хто здобуде перемогу у матчі "Динамо" - "Челсі"?
  •  
    "Динамо"
  •  
    Буде нічия
  •  
    "Челсі"