УКР РУС

Ребров ще півроку тому відмовився від гарних пропозицій заради "Динамо", – Гресь

25 жовтня 2016 Читать на русском

Відомий аналітик Євген Гресь шукає причини спаду в результатах і результативності київського "Динамо" у 2016 році.

"Вболівальнику треба пережити цей рік. У 2016-му "динамівці" провели вже 29 матчів і виграли тільки в 15-ти. Виходить, майже кожен другий поєдинок – провал. Для такого клубу, як "Динамо", зрозуміло. За цей час було тільки 4 великі перемоги і 6 вікторій з різницею в один м'яч. Тобто валідольних матчів.

У 16-ти поєдинках кияни забивали не більш одного м'яча, і такий футбол не може радувати глядача. Середня результативність команди в 2016 році становить 1,48 м'ячі за гру. Не "динамівський" показник. У "Зорі" більше!

Бомбардири за цей період – Андрій Ярмоленко та Мораєс (по 8 м'ячів). Далі йдуть Олег Гусєв і Лукаш Теодорчик. Це в продовження теми про лідерів команди – не факт, що в "Динамо" знайдеться гравець, який заб'є за рік більше 10-и м'ячів.

Найбільше обурюють розмови про втрачену мотивації. Як таке можливо в такому клубі? Невже футболістам взагалі нецікаво грати в найкращій команді країни? Як втрату мотивації терплять керівники? Чому не мотивують вони? Місяць тому це питання піднімав президент клубу, а тепер про це заговорив і головний тренер. Місяць тому президент схвалив курс на омолодження колективу, але тільки зараз з ним погодився наставник. За місяць він не ввів в команду жодного нового виконавця. І не підняв мотивацію старим ...


В Олександрії "Динамо" зіграло в найкращих традиціях 2016 року. 70% контролю м'яча, але тільки 11 ударів по воротах. На один постріл йшло 220 секунд володіння. Але удари були такі, що вболівальники перебували під напругою у 220 вольт! З першої і до останньої хвилини. Скоро вийдемо на рівень 380 ...

40 атак правим флангом, 20 – лівим. Все як завжди. 112 передач між двома центральними захисниками і найнижчим опорником. Може, досить зображати з себе "Барселону"? Де швидкість, де агресія, де характер?

Криза в "Динамо". Ребров, Блохін, Газзаєв, Сьомін – кому належить цитата? Тест від "Футбол 24"

Як бачите, без емоцій складно обійтися, навіть володіючи холодними цифрами. Холодною стала гра команди, і розтопити цей лід – завдання не тільки Сергія Реброва, але і всього клубу. Пам'ятайте, що сказав Рінат Ахметов при першій зустрічі Мірчі Луческу? Разом виграємо – разом програємо. А в "Динамо", виходить, перемагав один Рауль, а всі інші біди через Реброва. Так не буває.

Ребров, якщо ви забули, ще півроку тому мав хороші пропозиції від зарубіжних клубів, але залишився в "Динамо". У клубі, в якому стало занадто багато злетів і падінь, але немає стабільності. Ось її і пора налагодити. Вчора ми носили тренера на руках, а тепер шукаємо йому заміну. Так не має бути. Справа не в тренері", – написав Гресь у своєму Фейсбук.

Ребров – out? Шість варіантів для Ігоря Суркіса

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях