УКР РУС

Ребров: "Шахтар" переміг, бо виявився сильнішим

23 липня 2014 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку від "Шахтаря" в Суперкубку України (0:2).

"Я хочу привітати "Шахтар" з перемогою. Вони заслужено перемогли. Взагалі добре, що відбувся цей матч. Адже те, що відбувається в нашій країні впливає в будь-якому випадку і на наших гравців, і на гравців інших команд. Я вважаю, переміг сьогодні найсильніший.

Така команда, як "Шахтар", завжди може здивувати. Говорили, що у них ослаблений склад, але у нас теж ослаблений. Це зараз ні про що не говорить. "Шахтар" зіграв дисципліновано, компактно. Вони добре зіграли в контратаках. На жаль, ми знову пропускали з контратак.

Відхід Ідейє? Як на мене, ніяк не вплинув на даний момент. Він не провів жодного тренування, не проходив передсезонні збори. Мені здається, що це не може вплинути на команду. Я не хочу когось звинувачувати, програла вся команда. Ми розберемо ці епізоди, вони, на жаль повторюються.

З тих футболістів, які у нас були, це був оптимальний склад. Деякі ще не повернулися з чемпіонату світу, деякі ще не набрали форму. Через останні події дуже складно утримати тут іноземців. Потрібно їм допомагати, щоб вони залишилися грати в нашій країні. Це дуже важливо.

Важливо, щоб і вони розуміли, що потрібно грати у футбол і приносити людям радість", - сказав Ребров.