УКР РУС

Ребров розповів, коли Ярмоленко повернеться до тренувань

29 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу над "Карпатами" (4:1) в 13 турі УПЛ.

"Сьогодні проти "Карпат" і нещодавно проти "Зорі" я побачив справжню команду. Ми були єдиним цілим у цих матчах. Хлопці зрозуміли, що далі шляху назад немає, треба бути сконцентрованими у кожному моменті і отримувати задоволення від гри.

Стан Ярмоленка? В понеділок або вівторок ми зробимо повторне МРТ, подивимось на його самопочуття. Якщо все гаразд, то вже у в понеділок-вівторок він зможе приступити до тренувань. Наразі він почувається набагато краще.

Така сама ситуація і з Хачеріді. На жаль, у нього хронічні проблеми з коліном. Він був готовий грати сьогодні до кінця, але ми його поберегли, бо попереду багато важливих матчів, а у нас не вистачає центральних захисників. Хачеріді потрібно більше уваги приділити відновленню.

Бєсєдін? Ми всією командою привітали Бєсєдіна та Оріховського з дебютними голами. Однак це лише верхівка. Важливо те, як Бєсєдін працював на полі, як діяв у обороні. Його гра сьогодні є певним авансом на майбутнє. Він все робив для команди. Сподіваюсь, він і надалі не втратить мотивацію. Я задоволений його грою.

Щодо Шовковського, то він був відсутній у заявці, адже так вирішив тренерський штаб. У нас 4 воротарі і ми вирішуємо, кого ставити на матч", – сказав Ребров.

"Динамо" на "Олімпійському" розгромило "Карпати"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях