УКР РУС

Ребров прокоментував інформацію про те, що він нібито зіграв за "Спартак"

10 лютого 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів, що його участь у товариському матчі, в якому зустрічалися тренери "Спартака" та "Краснодара", неправильно потрактували.

"Насамперед, я б хотів внести серйозну поправку в характер цього матчу. Я не грав за якусь конкретну команду - я грав зі своїми друзями, з якими багато років виступав на високому рівні і постійно підтримував з ними відносини.

Приїхавши сюди на збори зі своїми нинішніми клубами, багато з них запитують про обстановку в Україні, адже всю інформацію про нашу країну вони отримують тільки зі ЗМІ.

У цьому товариському матчі грали тренери різних національностей. Наприклад, білоруський наставник "Краснодара" Олег Кононов. Також участь у цьому поєдинку взяли і іспанці, і африканці. І я переконаний, що такими матчами, як цей, ми можемо показати єдність і повагу людей один до одного.

Що ж стосується реакції деяких вболівальників на публікації в ЗМІ із некоректним трактуванням щодо цього матчу, то хочу сказати одне: я, як і весь український народ, вкрай негативно ставлюся до окупації території нашої країни", - розповів Сергій Ребров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Ребров зіграв за "Спартак" проти "Краснодара".