УКР РУС

Ребров: Програв "Нафтовику" у якості футболіста? Це було тоді, коли Йожеф Йожефович сказав, що я здав гру

5 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу киян у матчі 1/4 фіналу Кубка України проти "Нафтовика-Укрнафти".

"Вийшла хороша кубкова гра. Я думаю, команда "Нафтовик" заслужила бути у чвертьфіналі, пройшовши кілька команд Прем'єр-ліги. Сьогоднішньою грою вони довели, що будь-яка команда на одну гру завжди збереться проти команди Прем'єр-ліги. Тим більше команда, яка знаходиться на 5-му місці в Першій лізі та має певний стержень. Видно було по грі, за рахунок чого вони знаходяться на цьому місці.

Виграли цю гру, і важливо було виграти боротьбу. Тому що поле, звичайно, воно зелене, але важко на цьому полі контролювати м'яч. Тому що було достатньо горбиків і було не просто.

Чи зміг би "Нафтовик" зачепитися в УПЛ більше, ніж на сезон? Я ділився своєю думкою щодо проведення чемпіонату у форматі 12 команд. Я впевнений, що в Україні можна знайти 16 команд, які можуть грати в УПЛ. До сьогоднішнього матчу був інтерес – повний стадіон, є інфраструктура, нема заборгованості по зарплаті, є хороший стадіон, готелі. Я не бачу проблем, щоб грати "Нафтовику" у Прем'єр-лізі. Таких команд достатнього. Думаю у "Нафтовика" все попереду, і з такою грою у них є шанс потрапити в УПЛ та успішно там грати.

Я програв "Нафтовику" у якості футболіста і виграв у якості тренера? Не пам'ятаю цього матчу... А це тоді було, коли Йожеф Йожефович сказав, що Ребров здав гру. Зараз пригадую, але деталі про цю гру не дуже пам'ятаю.

Сьогодні я перед грою казав, що головне – не програти у бажанні. Тому що у "Нафтовика" буде неймовірне бажання перемогти. Завжди нелегко грати, коли футболісти заздалегідь вважають себе фаворитами", – розповів Ребров.

"Нафтовик-Укрнафта" – "Динамо" – 0:1. Відео гола та огляд матчу

, а також у Viber