УКР РУС

Ребров поставив Аль-Айну ультиматум і може підписати українців – шейхи, які обдурили тренера, змушені реагувати

24 червня 2022 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик розповів про можливі переходи українських гравців до команди Сергія Реброва.

"Минулого року Сергій Ребров, коли прийняв Аль-Айн, домовився про те, що буде брати участь у трансферній кампанії. Він виставив певний список футболістів, які йому були потрібні. Керівництво клубу на той момент пообіцяло Реброву всі забаганки, але жодного футболіста, яких він просив, не купило. У цьому списку не було українців.

Ребров анонсував можливу появу в Аль-Айні українців

Але зараз Ребров став чемпіоном, виграв все, що можна, виграв дубль. У Аль-Айна була опція автоматичного продовження контракту на рік. Ребров став практично заручником цієї історії і змушений був залишитись в команді. Зараз Сергій має всі шанси для того, щоб диктувати свої умови, бо до нього прислуховуються достатньо серйозно.

Знаю, що Ребров шукав опорного хавбека і розглядав на цю позицію різних українських футболістів і, зокрема, Сергія Сидорчука. Не виключаю, що так само він цікавився і Пятовим, тому що кожен тренер будує собі хребет зі свої футболістів: воротар – центральний захисник – опорний хав і форвард/центральний півзахисник. І вже на цьому м'ясі тренер накручує інших футболістів. Цікавились і Педрінью, але той не захотів переходити, оскільки має можливість непогано проявити себе в Європі. Тому я не виключаю можливості трансферу Пятова.

Цей сезон буде для Реброва останнім в Аль-Айні, тому він формуватиме команду з вікових футболістів, які повинні дати результат, а там далі будуть розбиратися", – сказав Циганик у програмі "Циганик Live".

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону український фахівець завоював з Аль-Айном золоті медалі чемпіонату та Кубок ОАЕ.

Куди перейде Ярмоленко? Слово за Шаблієм