УКР РУС

Ребров: "Олімпік", "Порту" чи "Челсі" - для "Динамо" різниці немає

20 листопада 2015 Читать на русском

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував найближчу гру з "Олімпіком" і розповів про орендованих гравців.

"Підготовка до "Олімпіка" йде в звичному режимі. Ми не вперше так готуємося. Я радий, що хлопці розуміють важливість будь-якого матчу. "Олімпік", "Порту" чи "Челсі" - різниці немає. Для "Динамо" важливо серйозно готуватися та брати три очки.

Ми подивимося на стан хлопців, що повернулися з розташування збірної України та в день гри вирішимо, хто гратиме. У нас є достатньо показників, за якими ми можемо визначити стан гравця. Безпосередньо ми це вирішуємо в день гри. Я впевнений, що якщо буде видно по гравцеві, виходячи з показників, які у нас будуть, що футболісти трошки не в тому стані, в якому вони повинні бути, то, напевно, дамо гравцям відпочити. Все залежатиме від того, яким буде їх стан.

Крім того, я стежу за командами, в яких виступають наші орендовані гравці. Футболісти, які йдуть в оренду - все в їх силах. Це не означає, що вони не повернуться в "Динамо". Якщо вони будуть показувати гідний рівень гри, то я собі не ворог, будь-який тренер собі не ворог. Я із задоволенням візьму цих гравців на збори: подивимося, чи підняли вони свій рівень чи ні, чи відповідають вони нашим вимогам і рівню "Динамо". Звичайно, я із задоволенням залишу цих гравців. У нас дуже багато футболістів в оренді: і в "Чорноморці, і в запорізькому "Металурзі", і в "Говерлі", і в "Металісті". Ми за всіма стежимо та сподіваємось, що вони будуть рости", - розповів Ребров.

Нагадаємо, кияни зустрінуться з донеччанами 20 листопада.

Читайте також:
"Олімпік" - "Динамо". 15 тур УПЛ. Анонс

Ребров: Сильні легіонери нам дуже потрібні