УКР РУС

Ребров: Не сподобалося, що після першого голу "Динамо" почало грати дещо академічно

30 серпня 2014 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера київського "Динамо" Сергія Реброва.

"Думаю, хлопці заслужили на цю перемогу, особливо в першому таймі. На жаль, після перерви не вдалося створити великої кількості моментів. На мій погляд, у другому таймі "Чорноморцю" вдалося створити нам більше проблем.

Мені не сподобалося, що, забивши перший м’яч, почали грати дещо академічно, зрозуміли, що в деяких аспектах ми переважаємо суперника, за що могли поплатитися. Мабуть, у цьому справді проблема. А як ми почали гру, як грали в першому таймі, мені сподобалося. Звичайно, були певні недоліки у грі, але те, як ми відбирали м’яча після втрат, мені дуже сподобалося", - каже Сергій Ребров.

Також коуч киян поділився враженнями від дебюту Теодорчика та розповів про фізичний стан Хачеріді та Гармаша.

"Звичайно, йому важко, в першу чергу в емоційному плані, виходити на вісім хвилин, за які він має показати всі свої якості. Видно було, що він хотів, старався, і все це призвело до гола. Він зробив гольову передачу лише через те, що у нього було величезне бажання зробити це. Сподіваюся, воно збережеться на всі подальші матчі.

Євген пропустив дуже багато часу. Так, зараз він почав тренуватися в основній групі. Але для "Динамо" кожна гра має надважливе значення, а та позиція, на якій він грає, є ключовою. Одна помилка на ній – і команда може програти. Коли Євген буде готовий, набере кондиції й зможе пробитися до складу – тоді й буде грати.

 у Дениса, на жаль, рецидив старої травми. Він їздив на консультацію до Німеччини. Слава Богу, операції вдалося уникнути, але ніхто не може сказати точні терміни відновлення. Сподіваємося, воно пройде якомога скоріше", - сказав тренер "Динамо".