УКР РУС

Ребров: Мріяв про "Шахтар", про "Динамо" навіть не мріяв. ВІДЕО

16 листопада 2012 Читать на русском

На святкування 85-річчя "Динамо" екс-нападник клубу Сергій Ребров зізнався, що його болить душа за гру, яку зараз показує команда.

Про “Динамо” навіть не мріяв

Я з донецької області, тож коли лише починав грати, сподівався потрапити хоча б в “Шахтар”. Але я безмежно вдячний тим людям, завдяки яким опинився у київському “Динамо” - найвеличнішій команді України і радий, що зміг щось зробити для неї.

За гру прикро...

Болить душа за теперішню гру “Динамо”... Але в нас зараз в Україні взагалі у всіх щось не так, не все складається, на жаль. Та будемо старатися. Головне виходити з цієї ситуації і намагатися робити все від нас залежне.

...а ЛЧ тішить

Хоча “Динамо” вже три роки не грало у Лізі чемпіонів, тож саме потрапляння туди - дійсно велике свято для уболівальників.

З “динамівською” душею

Ті люди, які зібралися тут на святкуванні, робили славу команді не лише на футбольному клубі, а підтримували клуб у всьому, творячи його історію, і за це їм потрібно подякувати. Вони в душі справжні “динамівці” і хочуть, щоб цей клуб не лише 85 років, а ще стільки ж і навіть більше знаходився на тому рівні, до якого всі звикли.

ЄВРО сподобалося

А щодо ЄВРО-2012, то я не так багато матчів дивився, тільки Україна - Швеція, бо в основному ми були на зборах. Але знаю, що враження від проведення цього турніру у всіх просто чудові. І футболістам, і моїм знайомим з Англії, з якими я спілкувався - всім все сподобалось, все пройшло на високому рівні.