УКР РУС

Ребров: Ми жахливо зіграли в обороні

24 жовтня 2014 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера київського "Динамо" Сергія Реброва.

"Думаю, вся наша команда погано зіграла в обороні. Дуже прикро програвати такі матчі, але вся боротьба у нас попереду нас чекають два домашні матчі з трьох поєдинків групового етапу. На жаль, дійсно, ми сьогодні жахливо зіграли в обороні всією командою. Але життя продовжується і треба набирати очки в наступних матчах.

Щодо замін. Враховуючи рахунок, логічно було випускати другого нападника. Випускаючи Теодорчика, ми намагалися посилити атаку, але, на жаль, з цього нічого не вийшло. Ленс був не таким, якого ми бачили в останніх матчах. Ми сподівалися на його швидкість і, в принципі, у другому таймі у нього були моменти, але цього було недостатньо, щоб зламати таку оборону. А що стосується виходу Велозу, то ми цим кроком намагалися випустити на поле креативного гравця. Нам треба було атакувати, а у Мігеля хороший перший пас. Тому він і вступив у гру. Рахунок був 0:2, і ми зобов'язані були атакувати.

Ми грали сьогодні з хорошою, добротною командою, яка знала, як виходити в атаку і як оборонятися. "Ольборг", думаю, показав сьогодні свою кращу гру.

А що стосується напруженого графіка, то в ньому грають всі команди. І я не бачив, що футболісти завантажені. А в тому, наскільки сьогодні компактно зіграв "Ольборг" і не дозволив нам нічого створити, думаю, заслуга цієї команди, - сказав Сергій Ребров.