УКР РУС

Ребров: Ми повинні забути цей кошмарний матч

16 жовтня 2015 Читать на русском

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку від "Шахтаря" у 11-му турі УПЛ.

"Ми не виконали план на гру. Програли заслужено У "Шахтаря" було крім голів ще мінімум 10 контратак. Хочу вибачитися перед уболівальниками. Сподіваюся, через цю гру ми добре підготуємося до "Челсі", яку розпочали давно вже. Ми повинні забути цей кошмарний матч. Краще програти один раз 0:3, ніж три рази по 0:1.

Не скажу, що ми повністю поступились у всіх компонентах. Ми втратили ключового гравця в центрі поля, Мігель не впорався, а Рибалка не міг вийти на поле. У "Шахтаря" була перевага в центрі поля: Гладкий скидав м'ячі, Тейшейра тікав. Все це бачили. Ми це визнаємо.

У Ярмоленка не було стимулу для гри? Вважаю, що він показав достатньо. Ярмоленко - один з провідних гравців. В обох таймах було мінімум два гравці проти нього, він дуже старався і такий же засмучений, як і всі.

Провал гри на лівому фланзі атаки? Вважаю, що Гусєв теж зіграв добре. Те, що Сидорчук постійно шукав Ярмоленка - нічого дивного, адже вони добре зіграні. Нічого поганого нема, що Ярмоленко отримує багато передач від партнерів. Однак йому сьогодні суперники не дали простору.

Те, що програли в швидкості, - не секрет. Але іноді на полі складно сконцентруватися, коли впевненість втрачена. Не було допомоги, підстраховки. Потрібно проаналізувати матч.

У Рибалки травма, у нього мікронадрив. Сподіваємося, відновиться до "Челсі". Щодо Хачеріді - якщо він буде проявляти бажання грати в основі і віддачу, то гратиме. Хачеріді - потенційно гравець найвищого рівня, але він таким буде тільки, якщо захоче цього сам. Я дуже сподіваюся, що на завтрашньому тренуванні він буде викладатись. З Хачеріді конфлікту немає ніякого. Тренер - не ворог собі. Якщо гравець віддається на тренуваннях, то буде виходити на поле. У Жені є хороші конкуренти. Якщо він витримує конкуренцію - грає. Але він має доводити, що сильніший за Драговіча і Віду. Сподіваюся, після цієї гри кожен футболіст, який не потрапив в заявку, не буде на мене ображатись, а вийде на тренування, щоб "пахати".

Бернард? Напевно, гравець збірної Бразилії в будь-якому випадку потенційно сильний. Даніло було складно проти нього його не страхували і залишали один в один. В швидкості програла вся команда, не тільки Даніло.

Не було аншлагу на трибунах? Всі чекають "Челсі", напевно. Занадто багато матчів топового рівня", - сказав Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" втратило першу сходинку, програвши "Шахтарю" (0:3).