УКР РУС

Ребров критично відповів на чутки про прихід у збірну України замість Шевченка

7 червня 2021 Читать на русском

Новий наставник Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував інформацію про те, що може змінити Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України.

"Андрій Шевченко – один з моїх найкращих друзів. Ви можете собі уявити, щоб я з ним так вчинив і встромив йому ножа в спину? Як я міг стати кандидатом на його місце, поки Шевченко там працює?! Я зосередився на успішних виступах Ференцвароша, думаю, результати показали це.

Ребров офіційно знайшов нове місце роботи

Думаю, ніхто не скаже мені, що я легковажно ставився до своєї роботи. Я ні з ким у Ференцвароші не розмовляв про те, що хочу коли-небудь стати тренером збірної України. Інше питання, що немає у футболі людини, яка б не мріяла коли-небудь очолити національну команду. Покажіть мені тренера, який би відмовився від такої роботи", – поділився Ребров у інтерв'ю nemzeti sport.

Нагадаємо, що Ребров покинув Ференцварош після трьох чемпіонств поспіль та сенсаційного виходу в груповий етап ЛЧ 2020/21. Окрім цього, Сергій Станіславович очолював Аль-Ахлі із Джидди та київське Динамо. Вчора, 6 червня, фахівець офіційно став наставником Аль-Айна з ОАЕ.

Збірна України, якої не буде на Євро-2020 – лідер Динамо, Коноплянка і найкращий бомбардир УПЛ